En blogg om svenska mässor
Show MenuHide Menu

Ekonomi och företagsmässan i Kista

2017-03-03

Den 28 – 29 september 2017 möts ekonomer och företagare på Ekonomi & företagarmässan i Kista. Under två dagar finns möjligheten att delta i seminarier, nätverka och ta del av utställarnas tjänster och produkter. Ett kostnadsfritt tillfälle för den som vill ta del av nyheter och bli uppdaterad om vad som händer inom branschen.

Utställare

Mässan har de senaste åren vuxit betydligt och med det har även fler utställare kommit till. Mässan är en mötesplats där besökaren kommer att möta ett hundratal leverantörer inom branschen, där kollegor och konkurrenter träffas och ett flertal aktörer inom branschen kan nätverka.

Förutom företag inom bokföring, investering och kreditgivning finns möjlighet att träffa representanter från olika myndigheter så som bolagsverket och statistiska centralbyrån.

Seminarier

Varje år som mässan hålls blir seminarierna fullsatta så det gäller att vara ute i god tid för en plats. Fokus är på inspiration och kunskapsutveckling. När programmet är satt kommer det att finnas många olika föreläsningar att ta del av från det att mässan öppnar till den stänger. Helt kostnadsfritt.

Under 2016 års mässa var temat för seminarierna ”Key to Success” och utbudet bestod av både tips på hur man kunde gå tillväga och konkreta råd för att nå framgång i det egna företaget.

Hitta dit

Det är enkelt att ta sig till Ekonomi & Företag i Kista. Den som kommer med tåg kan välja pendeltåget från Stockholm central mot Upplands Väsby eller Märsta och gå en kort promenad från Helenelunds station. Allt som allt tar det cirka 20 minuter.

Från Stockholms central kan man även ta tunnelbanans blåa linje nr 11 mot Akalla och gå av vid Kista. Från pendelstation och tunnelbanestation finns det skyltar mot mässan.

Från Arlanda flygplats går pendeltåg med riktning mot Stockholms central som passerar Helenelunds station. Från stationen finns skyltar som leder besökaren mot mässan.

För den som kommer med bil via E4:an eller E18 finns det två stora parkeringar i anslutning till mässan. Parkeringen kostar omkring 35kr/tim eller 150 kr för ett helt dygn.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *