En blogg om svenska mässor
Show MenuHide Menu

Elmia Husvagn Husbil

2013-09-14

För mer än tre decennier har Elmia Husvagn Husbil varit en naturlig mötesplats för branschen, liksom för alla de människor som älskar den mobila livsstilen. Det är utan tvekan den största och mest inflytelserika husvagn och husbils utställningen i Skandinavien. Här hittar du nya produkter, smarta lösningar, bra erbjudanden och cirka 40.000 människor som delar samma intresse. Kort sagt, är det de mest inspirerande och lönsamma fyra dagar på året.husbil

Elmia husvagn och husbil mässan är den största mobila levande mötesplats i Skandinavien. Varje år lockar den nästan 40.000 besökare och fler än 140 utställare. På utställningen visas alla märken på den svenska marknaden, från de mest kompakta husvagnar till mycket lyxiga campare. Här hittar du något för varje smak och du hittar även en hel del kringprodukter, förra året såg jag till exempel mattermos till barn på denna mässa.

Men Elmia Husvagn Husbil är mer än bara en mässa. På fälten och parkeringsplatserna intill mässhallarna bildar över 5.000 husvagnar och husbilar en liten stad, med grillar och glada återseenden. Detta är verkligen platsen att vara om du är nyfiken på ett liv på hjul! Varje år kommer som sagt nästan 40.000 besökare till Elmia för att kolla in nya modeller på marknaden och kanske hitta ett nytt hem för sin mobila livsstil. Detta är ett gyllene tillfälle att träffa kollegor, leverantörer och kunder, allt på ett ställe. Så mycket som 20 procent av branschens omsättning sker under dessa fyra dagar. Så ta chansen att visa upp dina godbitar på den största arenan för mobil livsstil i Skandinavien – Elmia Husvan Husbil är fantastiskt om du frågar mig!

Det är lätt att ta sig till Jönköping och Elmia med flyg, tåg, buss eller bil. Tack vare sitt centrala läge och dess infrastruktur är Elmia alltid är nära. Jönköping är lättillgängligt! Så mycket som 85% av den svenska befolkningen bor inom en 350 km radie så det är nära till allt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *