En blogg om svenska mässor
Show MenuHide Menu

Fotomässan 2015

2015-04-18
mässa i Stockholm

Fotomässan är en återkommande mässa som anordnas i Älvsjö och drar till sig fotointresserade från hela Sverige. Vilka utställare som kommer 2015 år är inte klart men som vanligt är det en hel del stora etablerade företag inom foto som kommer vara representerade. Möjligheten kommer att finnas att diskutera allt från Canon färgpatroner, studiofotografering hos City Studios och kamerateknik hos Scandinavian Photo. Bredden är mycket stor på vilka utställare som kommer men oavsett har de en tydlig koppling till fotografering. Detta oavsett om det är tekniken i kameran, framkallning, inspiration eller utskriftsmöjligheter som är av intresse.

Utöver alla de olika utställarna kommer mässan bjuda på en rad mycket intressanta föreläsningar.

Förutom att inspireras och få kunskap bör man vara beredd på riktigt attraktiva mässpriser. Se över utbudet och behovet av allt från kameror till tillbehör till dessa innan mässan besöks. Garantier och byte sker som vanligt med den butik som står som utställare så man kan köpa riktigt billigare produkter utan att ta någon större risk än när man köper dem i butik.

Det kan även vara en idé att ha med sig ett USB med några av sina bilder. Detta eftersom flera utställare erbjuder tester av utskrifts- eller redigeringsverktyg.

Tider, datum och biljetter

Årets fotomässa arrangeras som vanligt på Stockholmsmässan i Älvsjö och de datum som gäller detta år är 6-8 november. Öppettiderna är fredag 10-19, lördag 10-18 samt söndag 10-17.

En entrébiljett kostar 180kr för en dag och 260kr för två dagar (vuxen). Ungdomar, mellan 12-18 år, betalar 80kr per dag och barn, 7-11år, betalar 30kr. De yngre än 7 år går in gratis. I entrébiljetten ingår även biljett till mässan ”Mitt kök” som anordnas samtidigt.

Genom att lösa familjebiljett blir det billigare då dessa kostar 370kr per dag och gäller då för två vuxna och ett barn. Utöver det går det även att få rabatt om biljetten köps online.

Mer info? Besök http://sthlm.fotomassan.se/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *