En blogg om svenska mässor
Show MenuHide Menu

Hus & Hem med individualistisk stil

2016-02-08
Hus & Hem med individualistisk stil

Inredningsstilarna 2016 kommer att präglas av individualism. Detta tror bland annat alltombostad som skriver om årets nya trender på sin hemsida. Därför ska det bli spännande att besöka Hus & Hem-mässan i Kristianstad som går av stapeln den första april. Visserligen några månader kvar, men då kommer man verkligen kunna se hur årets trender börjar ta form. Det ska framförallt bli intressant att titta på foto- och canvastavlor på mässan eftersom de ger en stor möjlighet att just skapa sin egen stil. Man kan trycka egna foton och motiv på dem, och därmed är det sannolikt att dessa är en stor del av det kommande årets mer individuella trend.

Mässan erbjuder förutom trendig inredning även nyheter inom trädgård och nybyggnation. Enligt Hus & Hem själva visar de upp ”allt från grund till tak”. Bland utställarna kan mässan skylta med namn som Fastighetsbyrån, Verisure och Göinge hem.

Förra årets upplaga av mässan blev en succé med gäster som Per Starrin och Marcus Nyhlén som är Kanal 5:s nya snickarteam. Även Mija Kinning, känd från Kanal 5:s Roomservice, gästade mässan i fjol.

Öppettider:

Fredag 1a April – 1200 – 1700

Lördag 2a April – 1000 – 1600

Söndag 3e April – 1000 – 1600

Pris: Gratis entré samtliga dagar

Var? Evenemanget håller till i det centralt belägna Yllan Mäss- &konferenscenter.

Underhållning: Namnen är ännu inte offentliggjorda, men välkända artister kommer att uppträda på mässan. Förutom det kommer trevliga branschföredrag att hållas.

Parkering: För den som kommer med bil finns det en stor parkering i direkt anslutning till centret.

Kommunikation: Mässan ligger endast en kvarts bilresa bort från Kristianstad Airport. I övrigt ligger den bra till för både besökare och utställare – kommer man med tåg eller buss kan man promenera till mässan från centralstationen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *