En blogg om svenska mässor
Show MenuHide Menu

Syfestivalen

2015-02-14

I Stockholm sker där varje år flera olika typer av mässor. Vissa sker bara en gång om året och andra fler gånger om för att du exempelvis ska kunna titta på olika nyheter bland produkter inför de olika årstiderna eller någonting i den stilen.mässa i Stockholm

Vad finns där för olika mässor då? Jo mässorna som finns handlar om så otroligt mycket. Där kan helt enkelt finnas mässor om i princip allt möjligt. Där finns egentligen inte någonting som sätter gränserna eftersom att vi alla gillar olika saker och därför skulle vilja gå på olika typer av mässor.

En välkänd mässa i Stockholm är Syfestivalen som är Sveriges största mässa för de som gillar att skapa själva, arbeta med händerna, sy, sticka och en massa annat. En mässa för de som är väldigt pyssliga helt enkelt.

På denna mässa kan du hitta mängder av olika typer av garn, tråd, tyger och annat för olika handarbeten. Denna mässa är väldigt stor och varje år besöks den av flera tusen människor som älskar att bland annat sy och sticka men även av personer som enbart tycker det är kul att se vad man kan göra med alla de olika produkterna. På mässan finns där nämligen fler olika workshops där du kan prova att använda dig av exempelvis olika typer av symaskiner eller dylikt som du kan hitta där.

Mängder av människor är intresserade av det som Syfestivalen har att erbjuda. Är du också sugen på att besöka Syfestivalen i Stockholm? Gå då in på www.hotellsödermalm.com. Där kan du hitta mängder av bra hotell i Stockholm så slipper du oroa dig över vart du ska bo under ditt besök.

Missa inte de aktiviteter som Syfestivalen har att erbjuda bara för att du bor en bit ifrån. Det är ju faktiskt inte speciellt svårt att boka ett hotell och just få hotell fronten så har Stockholm väldigt mycket att erbjuda.

Låt det kittla i fingrarna på dig när du går runt på denna underbara mässa för kreativa sinnen. Här kan du få all inspiration du någonsin kunnat önska dig. Så låt dig inspireras så mycket som det bara går.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *