En blogg om svenska mässor
Show MenuHide Menu

Tak & Fasad

2015-07-24
mässa

Tak & Fasad är mässan som vänder sig till fackfolk inom yrken som har fokus på planering och konstruktion av olika slags byggnader samt fasadrenovering och takkonstruktioner. Mässan är inte öppen för allmänheten utan enbart för folk inom denna bransch. Det gör också att utställarna helt och hållet kan vända sig till denna målgrupp. Bland annat kommer yrkesgrupper hit som fastighetsförvaltare, byggföretag, projektledare och inköpare.

Här presenteras de senaste nyheterna inom branschen gällande både forskning, produkter och tjänster. Samtidigt väljer en del företag att vara med på mässan för att främst visa upp sig och göra sitt varumärke starkare. Exempel på företag som varit med något av de senaste åren är Tata Steel, Velux, Sika och Dorma. Företag som de flesta konsumenter inte hört talas om just eftersom de enbart vänder sig mot fackfolk och proffs inom deras bransch.

Ibland erbjuds även besökarna att lyssna på ett seminarium av någon person med spetskompetens inom sitt område.

Tak & Fasad anordnas i ett flertal städer under2015. I Norrköping 1/9, Linköping 2/9 och Jönköping 3/9 arrangeras den tillsammans med mässan ”Lågenergihus”. De som hellre går på mässan i Stockholm kan se fram emot att göra detta 22-23 september. Malmöborna får vänta till 13-14 oktober. I Norrland genomförs årets sista mässa och även denna gång är det gemensamt med ”Lågenergihus”. Mässan hålls då i Söderhamn 3/11, Sundsvall 4/11 och Östersund 12/11.

Skånsk Byggtjänst

Mässan anordnas av Skånsk Byggtjänst som specialiserat sig på att anordna mässor inom just byggbranschen. De har sett att det finns ett stort behov hos företagen att få information och uppdateringar från leverantörer och tillverkare på marknaden och det är detta behov de möter genom olika mässor och seminarietillfällen.

Samtidigt blir mässorna ett lysande tillfälle för många företag att knyta nya kontakter. Detta inte enbart mellan utställare och besökare utan även mellan olika företag för kommande samarbeten och mellan kunder som har liknande intresse.

Den som ångrar att man inte tog kontakt med något av de företag som fanns på mässan har alltid en andra chans. Genom att kontakta Skånsk Byggtjänst kan man få hjälp att få kontaktuppgifter till tidigare utställare.

Se mer mässinfo här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *