En blogg om svenska mässor
Show MenuHide Menu

UF-mässa på Elmia i Jönköping

2016-02-28

Snart stundar en Entreprenörskap På Riktigt, en mässa på Elmia i Jönköping som främjar ung företagsamhet. Här har alla som driver ett UF-företag i Jönköping möjlighet att visa upp sina varor eller tjänster för besökarna. Mässan arrangerar dessutom ett antal tävlingar, där ett par av vinnarna får representera länet i SM i UF-företagande som hålls i Stockholm.

Datum och tider

När? Mässan hålls den 3:e mars 2016

Öppettider för besökare: 10.00 – 16.00

Hitta hit

Med bil: Kommer man från norr följer man helt enkelt E4:an från Stockholm. När man har passerat Huskvarna tar man första avfarten mot Elmia, som är avfart nr 99. Därefter finns skyltar som visar vägen.

Kommer man istället från söder följer man E4:an med riktning mot Stockholm. Vid Ekhagsmotet tar man avfart 98. Därefter är det sedan skyltat mot Elmia.

Kommer man från väster följer man riksväg 40 fram till Jönköping och fortsätter köra på E4:an med riktning Stockholm. Här kommer man också till Ekhagsmotet där man tar avfart 98 och sedan följer skyltarna.

Kommer man från öster, från väg 31, följer man skyltningen från Ekhagsmotet till Elmia.

Boende vid mässan

Stannar man över natten och behöver boende finns bland annat Hotell Elmia Jönköping i utbudet. Det här hotellet ligger centralt i Jönköping och är ett givet alternativ för den som vill bo nära mässan. Här finns ett gym man kan träna i och en bastu att slappna av i efter mässbesöken.

Är man badsugen kan man också besöka Rosenlundsbadet, som ligger granne med hotellet och som bjuder in till både äventyr och avslappning med vattenpark och spa.

Priset för ett tvåbäddsrum kostar 1442 kronor per natt, medan ett Superior tvåbäddsrum ligger på 1 742 kronor för en natt.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *